Hoe het werktEen BCard site is een echte website, een soort visitekaartje, 1 pagina groot, die geschikt is voor vertoning op PC, laptop, tablet en mobiel.

Full service
De BCard site wordt door ons gemaakt en door ons bijgehouden. Wil je iets veranderen dan bel je ons of je stuurt ons een bericht. Wij passen het vervolgens voor je aan. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

Starten BCard site
Wil je een BCard site starten vul dan het formulier op de homepage in. Wij ontvangen dit formulier en starten direct met de bouw van jouw BCard site.

Wijzigingen BCard site
Heb je een wijziging voor je BCard site geef deze dan aan ons door. Wij passen het vervolgens gratis voor je aan.

Eigen domein
De BCard Base en Pro zijn inclusief een eigen .nl domein. Deze domein wordt via het SIDN aangevraagd en op jouw naam geregistreerd.

Eigen foto of logo
Wil je een eigen foto of logo op je BCard site dat kan bij een BCard Base en Pro pakket. Je kunt deze foto of logo aan ons opsturen en wij plaatsen deze in je BCard site. De foto of de afbeelding moet wel van voldoende kwaliteit zijn, en minimaal 1600 pixels breed en 500 pixels hoog.

Facturatie en betaling
De BCard Free is gratis. Voor BCard Base en Pro moet je per jaar betalen. Je ontvangt hiervoor een factuur, het bedrag zal via een automatische incasso worden geind. 

Verlenging
De BCard site loopt steeds voor de termijn van een jaar. Circa 45 dagen voor verlenging sturen wij een e-mail met aankondiging van de verlenging. Wil je doorgaan dan hoef je niets te doen. Wil je stoppen dan moet je ons daarover een bericht geven, in de e-mail wordt uitgelegd hoe je dat kan doen. Ook als je een gratis BCard Free krijg je deze verleng e-mail.

Beëindiging BCard site
Wil je je BCard site stoppen dan kan dat. Nadat wij jouw verzoek tot beëindigen hebben ontvangen zetten wij de site offline. Als er een .nl domeinnaam is geregistreerd dan wordt deze ook beëindigd. Uiteraard stoppen we ook de automatische incasso.


Powered by webXpress